Aangenaam kennis te maken!

Rob Bruls

Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit Maastricht werd ik in 1988 beëdigd als advocaat, vanaf het begin met focus op het civiele recht. Na afronding van mijn beroepsopleiding ging ik als juridisch specialist aan de slag binnen het Interpolis/Achmea-concern, waar mijn specialisatie in het arbeidsrecht in al zijn complexiteit vorm aan nam. Zo behaalde ik het examen van de Post Academische Leergang Arbeidsrecht – een specialisatieopleiding arbeidsrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam – en de kennistoets mediation van het (toenmalige) Nederlands Mediation Instituut (thans Mfn).

In 2009 besloot ik samen met Katja Bouwens om de stap terug naar de advocatuur te zetten en Advocatenkantoor Exaten te starten. Sinds januari 2016 ben ik als arbeidsrechtspecialist aangesloten bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland, de VAAN. Als mediator ben ik specialist in het begeleiden van onderhandelingen, zowel in de zakelijke sfeer, werkgerelateerd als bij het beëindigen van relaties (echtscheiding). Ik ben onder meer lid van de Orde van Advocaten, Vereniging voor arbeidsrecht en Mediatorsvereniging Zuid.

En als ik dan even wil ontspannen, doe ik dat graag eenvoudig: ik geniet van wandelen, vaak gewoon vanaf onze eigen achterdeur, door de vele natuur die Leudal rijk is. Verder houd ik van muziek, concertbezoek en en het bourgondische leven.

Rob Bruls is als specialist Arbeidsrecht lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland.

Verklaring op grond van artikel 35b Regeling op de Advocatuur:
Rob Bruls heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation
  • Collectief ontslag
  • Medezeggenschap
  • Pensioenen
  • Verbintenissenrecht
  • Erfrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u een dossier aan ons voorleggen?

Advocatenkantoor Exaten is een kantoor gespecialiseerd in het civiele recht. Door de hoge mate van specialisatie en vakkennis, gepaard met een slagvaardig team en korte communicatielijnen zijn wij voor bedrijven van groot tot klein, maar ook voor de particulier, uw steunpunt bij alle juridische vraagstukken.

Scroll naar top