Bereikbaarheid

Als kantoor streven we naar een optimale bereikbaarheid en communicatie. U kunt ons doorgaans iedere werkdag telefonisch bereiken, vast of mobiel. Toch kan het voorkomen dat u op kantoorlijn of mobiele nummers onze voicemail aan de lijn krijgt, bijvoorbeeld als we beiden in bespreking zijn. U kunt altijd een bericht inspreken of een emailbericht sturen. Op deze berichten komen we altijd zo spoedig mogelijk terug.

Telefonische bereikbaarheid

Tel. 0475 - 453 957

Tijdens kantooruren.

 

Onze persoonlijke nummers:

Rob Bruls: 06-25388508
Katja Bouwens: 06-29054137

Overige bedrijfsgegevens

Advocatenkantoor Exaten is de maatschap van de advocaten Rob Bruls en Katja Bouwens.

Kamer van Koophandel 85796972
BTW-nr: NL863745520B01

Post- en bezoekadres

Rijksweg 4
6095 NB Baexem (NL)

 

Besprekingen zijn enkel op afspraak. Bel of mail om een afspraak te maken.

Disclaimer

Op alle dienstverlening van Advocatenkantoor Exaten zijn met uitsluiting van alle andere voorwaarden de algemene voorwaarden van Advocatenkantoor Exaten van toepassing

Advocatenkantoor Exaten is verzekerd voor beroepsaansprakelijkheid. Op verzoek wordt aan belanghebbenden de relevante polisinformatie verstrekt.

Advocatenkantoor Exaten beschikt over een interne klachtenregeling. Heeft u een klacht of opmerking, dan kunt u gebruik maken van deze Klachtenregeling.

Advocatenkantoor Exaten biedt niet de mogelijkheid van gebruikmaking van een derdengeldenrekening.

Verklaring op grond van artikel 35b Regeling op de Advocatuur:
Rob Bruls heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation
  • Collectief ontslag
  • Medezeggenschap
  • Pensioenen
  • Verbintenissenrecht
  • Erfrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Wilt u een dossier aan ons voorleggen?

Advocatenkantoor Exaten is een kantoor gespecialiseerd in het civiele recht. Door de hoge mate van specialisatie en vakkennis, gepaard met een slagvaardig team en korte communicatielijnen zijn wij voor bedrijven van groot tot klein, maar ook voor de particulier, uw steunpunt bij alle juridische vraagstukken.

Scroll naar top