Not your typical lawyers

Juridische topkwaliteit gecombineerd met een persoonlijke, no-nonsense, bejegening. Dat is de werkwijze van Advocatenkantoor Exaten. Bij ons bent u geen dossiernummer: we kennen u en u kent ons. Onze werkwijze ontlokte een van onze eerste cliënten de opmerking “goh, jullie zijn (tenminste) geen typische advocaten”. We begrepen precies wat er bedoeld werd en zijn er trots op dat we door u zo gezien worden: Not your typical lawyers.

Professioneel

Als het aankomt op juridische kwaliteit zijn we compromisloos: we weten waar we goed in zijn en zorgen ervoor dat we daar steeds beter in worden. Bijscholing is voor ons geen lastige verplichting maar een essentieel deel van onze praktijkvoering. Daarbij overtreffen we de normen voor bijscholing zoals de Orde van Advocaten die stelt. Ieder jaar streven we ernaar om zowel vakinhoudelijk als procestechnisch onze kennis te verdiepen en te verbreden.

Persoonlijk

Onze persoonlijke benadering maakt dat we snel een vertrouwensband opbouwen met u als cliënt: we leggen uw juridische situatie in heldere en begrijpelijke taal aan u uit en informeren u realistisch over de mogelijkheden, kansen maar ook de risico’s. Op deze wijze kunt u goed geïnformeerd de juiste beslissingen nemen.

Aangenaam kennis te maken

Sinds wij in 2009 besloten om onze ruime ervaring en vakkennis te bundelen en samen Advocatenkantoor Exaten te starten is onze missie het bieden van juridische topkwaliteit gecombineerd met een persoonlijke, no-nonsense, bejegening. Bij ons bent u geen dossiernummer: we kennen u en u kent ons. Deze werkwijze ontlokt vanaf het begin veel van onze cliënten en relaties de opmerking “goh, jullie zijn (tenminste) geen typische advocaten”. En wat is er mooier dan van de visie van je eigen cliënten je missionstatement te kunnen maken. We zijn er dan ook trots op dat we door u zo gezien worden: Not your typical lawyers!

Rob

Rob Bruls

Advocaat | Mediator

Meer over Rob »

Katja

Katja Bouwens

Scroll naar top